Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 18 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

HvNL-presentatrice vast in wc, mist begin uitzending

Het is je misschien opgevallen als je vrijdagavond Hart van Nederland hebt gekeken: aan het begin van de uitzending zat er slechts één presentatrice, waar er normaal twee zitten. Dat had een hilarische reden: presentatrice Selma van Dijk zat vast op het toilet.

„Dit ga je niet geloven, maar ik ga de uitzending denk ik niet op tijd halen”, aldus een ietwat zenuwachtige Selma in een videoboodschap, die ze vrijdag op haar Instagram-account plaatste. De reden: ze was voor de opname nog even naar het toilet gegaan, maar kon de deur vervolgens met geen mogelijkheid open krijgen.

Er moest een heel legertje aan handige heren komen om de blonde presentatrice uit het kleinste kamertje te bevrijden, tot hilariteit van medepresentatrice Patty Brard. „Voor wie zich afvroeg waar ze bleef”, schrijft Brard bij een video, gemaakt vanaf de andere kant van de toiletdeur. Ook Selma’s man Tom Keijser, die cameraman is bij SBS6, wist het hilarische moment vast te leggen.

Uiteindelijk kon Selma toch nog aanschuiven aan de desk van Hart van Nederland, zij het iets te laat. „Dank dat je mijn teksten overnam Mirella van Markus”, schrijft Selma op Instagram aan haar medepresentatrice. Laat het een ‘grote’ boodschap zijn voor iedereen die met haast het toilet bezoekt: check altijd even of het slot het doet!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.