Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 6 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Soldaat van Oranje: 2 miljoen fans, stuur je verhaal

De best bezochte Nederlandse musical aller tijden, Soldaat van Oranje, viert Tweede Pinksterdag dat 2 miljoen mensen zijn komen kijken. Die mijlpaal wordt op maandag 16 mei na 5,5 jaar alleen maar uitverkochte voorstellingen spelen, bereikt.

De succesmusical in de TheaterHangaar bij Katwijk, passeerde eerder al recordhouder The Phantom of the Opera. Op die titel kwamen ruim 1,8 miljoen theatergangers af (Scheveningen).

Het verhaal over verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema wordt op 16 mei voor de 1830e keer gespeeld. Jij kunt daarbij zijn.

Ervaring delen

De productie vraagt het publiek om zijn ervaring met de musical te delen op soldaatvanoranje.nl/2miljoenbezoekers. Door persoonlijke verhalen te vertellen, met wie je de voorstelling zag, waarom juist met diegene en vooral wat het verhaal van Soldaat van Oranje met je deed, maak je kans op 2 van de 10 eersterangkaarten voor de matineevoorstelling op tweede Pinksterdag.

In Metro

Vijf van deze verhalen worden bovendien gepubliceerd in een speciale editie van Metro die op 17 mei verschijnt. Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 wordt in Metro ook dagelijks een winnaar van 2 kaartjes bekendgemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.