Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 27 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Nick & Simon 4 uur opgesloten in jukebox

De Volendamse zangers Nick & Simon hebben – vrijwillig – 4 uur lang in een jukebox opgesloten gezeten. De liedjeskast is ontwikkeld door Ahoyfeest De Vrienden van Amstel Live! Hoewel het verdere programma van ‘De Vrienden’ voor de komende editie in januari geheim blijft, werden Nick & Simon zondag wel als namen bekendgemaakt.

Amstel Café

Het duo werd in de jukebox opgesloten in een Amstel Café vol nietsvermoedende bezoekers. Vanuit het apparaat namen Nick & Simon de regie voor de liedjesaanvragers in handen. Hoe dat gaat, zie je in het filmpje. Dat deze samenvatting van 2 minuten in werkelijkheid 4 uur duurde, moeten we maar even aannemen.

Nick Schilder: „Toen we door De Vrienden van Amstel Live! werden gevraagd om aan deze grap mee te doen, hoefden we geen seconde na te denken.” Simon Keizer, die in het filmpje meldt claustrofobische neigingen te hebben: „Qua ruimte en hitte binnenin de jukebox was het wel even slikken. Je hebt het immers over 80 centimeter bij 2 meter waar je enkele uren doorbrengt. De lol die we hadden, maakte het uiteindelijk helemaal waard.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.