Puck Roest
Puck Roest Good vibes 8 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Sexy bruid zet weergaloze dans neer voor bruidegom

Op Metronieuws komen er geregeld leuke video’s langs van huwelijksaanzoeken of bruiloften. Maar deze video doet zelfs ons versteld staan. De prachtige bruid Melissa Molinaro had een dans ingestudeerd voor haar kersverse man, geheel in Beyoncé-stijl.

In Nederland zullen maar weinig mensen bekend zijn met Melissa Molinaro. Maar in Canada is ze actrice, zangeres en model, oftewel: een superster. Ze kon dus niet zomaar een dansje doen op haar eigen bruiloft en besloot uit te pakken.

‘Optreden van mijn leven’

„Mijn man vertelt me altijd dat hij het liefst naar mij kijkt wanneer ik aan het optreden ben. Dus ik heb hem het optreden van mijn leven gegeven”, schreef de 34-jarige bruid op Instagram. Molinaro ging dus ook niet rustig een glaasje wijn drinken terwijl de felicitaties binnenstroomden, maar bereidde een weergaloze dans voor, van maar liefst 7 minuten.

Ze plaatste twee dagen geleden de video op YouTube en inmiddels is de dans al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken. De outfit, de locatie, de choreografie, alles klopt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.