Puck Roest
Puck Roest Good vibes 25 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Chewbacca-moeder gaat op bezoek bij Facebook

Ze verbrak een record en deelde de pret met haar kinderen. En dinsdagmiddag kreeg Candace Payne, ofwel de vrouw met het Chewbacca-masker, een rondleiding bij het hoofdkantoor van Facebook. Wat een viral video wel allemaal niet teweeg kan brengen.

Vorige week postte Payne een video op Facebook Live nadat ze in de winkel een Chewbacca-masker had aangeschaft. Haar hilarische video was een gigantisch succes, daarom werd de moeder uitgenodigd door niemand minder dan Mark Zuckerberg. Haar filmpje werd inmiddels namelijk meer dan 144 miljoen (!) keer bekeken.

Zuckerberg deelde meerdere foto’s van Payne’s bezoek – natuurlijk – via Facebook. En zo te zien had ze het enorm naar haar zin. Zo maakte ze een fietsritje en dronk ze koffie met een echte Chewbacca.

We invited Candace Payne — whose Chewbacca mask video got 141 million views and is now the most-watched Facebook Live video ever — to come by Facebook HQ today. And we had a fun surprise for her!

Posted by Mark Zuckerberg on Tuesday, May 24, 2016

Verrassing

Zuckerberg was niet de enige die contact op nam met de vrolijke moeder. Ze werd ook verrast door de Britse talkshowhost James Corden die een ontmoeting met acteur Peter Mayhew, die Chewbacca speelt, regelde. Wij zijn benieuwd wie de volgende is die inhaakt op de viral Chewbacca-hype.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.