Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 13 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Internethelden delen witte Vans uit aan zieke kids

In korte tijd werden Josh Holtz en zijn beste maat Daniel Lara wereldberoemd. Een filmpje waarop Daniel en zijn witte Vans te zien waren, ging namelijk het hele internet over. Alle populariteit stijgt de twee tieners gelukkig niet naar hun hoofd, want ze besluiten er iets goed mee te doen.

Witte Vans

Sinds de welbekende video van ‘Damn Daniel’ werd geüpload, hebben de tieners een behoorlijke aandacht gekregen en waren zelfs te gast bij de show van Ellen DeGeneres, waar ze een levensvoorraad Witte Vans krijgen. Want deze schoenen zijn natuurlijk hét onderwerp van het virale filmpje.

Bezoekje

De twee jongens hebben nu besloten iets goeds te doen met hun nieuw verworven faam. Daarom togen ze naar het kinderziekenhuis in Loma Linda om de patiënten te verrassen met een bezoekje. Met, uiteraard, witte Vans om uit te delen aan de kinderen in het ziekenhuis. Ruim 100 paar werd door het schoenenmerk beschikbaar gesteld voor de zieke patiëntjes, die natuurlijk dolgelukkig waren met het bezoek van de bekende jongens en hun nieuwe schoenen.

Fantastische ervaring

Behalve het uitdelen van schoenen, wilden de jongens ook nog een meet en greet met hun fans doen, waarbij ze iedereen wilden voorzien van een handtekening. „We vonden het belangrijk om iets te doen voor ons leegomgeving”, zo vertelt Daniel aan Daily News. „We vinden het geweldig om hier te zijn. Wat een fantastische ervaring.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.