Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 22 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Ella verovert het internet door schattig te huilen

Schattige baby’s, ze lijken een remedie tegen elke rotdag. Even een filmpje van een lachende pasgeborene en wij zijn zo weer vrolijk… maar dat we ook ontzettend vrolijk kunnen worden van een huilende baby, dat is nieuw.

Toch heeft baby Ella bewezen dat het kan, zij huilt maar is zo ontzettend schattig dat ze het wereldwijd het internet verovert. Ouders Krissy en Matt ontdekten dat hun pasgeboren dochtertje iedere keer huilt als de twee hun liefde bekronen met een kus. Ze besloten dit schattige tafereel vast te leggen op video.

Het kleine meisje lijkt hartstikke jaloers. Iedere keer als haar ouders zich naar elkaar toebuigen en de lippen tuiten, pruilt Ella haar lipje en barst ze in huilen uit. „Onze ‘altijd blije’ baby heeft een zwak punt. Ze wordt heel verdrietig als haar papa en mama elkaar een kus geven”, schrijft moeder Krissy Hanneken uit de Amerikaanse staat Maryland op Facebook bij de video. Ze biedt haar excuses aan voor het publieke geklef, maar: „Dit moet je zien!”

Viral

Dat publieke geklef wordt het stel overduidelijk vergeven, want ondertussen is de video al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Dat hadden de kersverse ouders niet verwacht. „Wow, bedankt voor de geweldige reactie op onze video!” Schrijft Krissy dan ook. Daarnaast heeft het plaatsen van de video tot een onophoudelijke stroom aan vriendschapsverzoeken geleid, schrijft vader Matt op YouTube.

De ouders liggen helemaal in een deuk om de reactie van hun kleine meisje, maar troosten haar natuurlijk direct weer met een lading aan kusjes en knuffels. Wij kunnen niet wachten tot ze dit filmpje over een aantal jaar terugziet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.