Jasper Kars
Jasper Kars Dossier 23 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Ajax, BN’ers en E-sporters spelen eerste keer FIFA18

De herfst is weer begonnen en dat betekent een nieuw editie van de legendarische voetbalgame FIFA. Speciaal voor de lancering van FIFA 18 werd een deel van Utrecht Centraal omgetoverd tot een heus voetbalwalhalla: de Fifa 18 Xperience. Bekende spelers van Ajax (zoals De Ligt en Kluivert) waren aanwezig, net als grote Top Notch-artiesten én een hele lading E-sporters. FIFA-fans kunnen de komende dagen zelf de bekende game spelen in de Fifa 18 Xperience te Utrecht Centraal. Check hier hoe deze speciale FIFA 18-middag er aan toe ging!

OVER METRO DOSSIER

Elk weekend duikt Metro de diepte in! Hoe? Elke zaterdag vind je bij ons verhalen over de meest spraakmakende zaken. We kennen het, doordeweeks moet alles vlug maar gelukkig is er in het weekend tijd om lekker lang te lezen over opzienbarende onderwerpen. Boeiend? Absoluut! Schokkend? Soms. Confronterend? Misschien. Interessant, met een knipoog en vanuit meerdere perspectieven belicht? Altijd!

Onze beste auteurs, vormgevers, filmmakers en fotografen stellen deze bazige dossiers voor je samen. Zo heb jij op maandag gegarandeerd een tof verhaal om te delen met vrienden en collega’s. Met Metro Dossier ben je helemaal up to date. Stop met koppensnellen en verwen je hersencellen!

Ditmaal: gamen. Hoe gameverslaafd is Nederland? Wat spelen we, hoe spelen we, zeggen we weleens afspraken af om te kunnen gamen en wat als je je brood verdient met gamen? Lees het deze week in Metro Dossier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.