Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 6 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Club Capital: Bar Basquiat

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Bar Basquiat opent elke dag om 07.30 uur de deuren voor goede koffie (ook om mee te nemen) en een lekker ontbijt. De hele dag door kun je hier terecht voor ontbijt en lunch. Deze nieuwe Amsterdamse hotspot in de Javastraat is geïnspireerd door de inmiddels overleden kunstenaar en levensgenieter Jean-Michel Basquiat.

Vanaf 17.00 uur staat alles in het teken van de borrel. Een diner wordt niet geserveerd, wel wat hapjes. Naast de bekende snacks, kun je hier onder meer Libanese pizza krijgen en eieren, precies zoals jij ze wilt.

Je komt hier ’s avonds echter vooral om gezellig een drankje te doen. Er zijn veel gekke biertjes, verrassende longdrinks en natuurlijk een aantal klassiekers.

Bar Basquiat is een samenwerking tussen de Drie Wijzen uit Oost en de coole webshop 290sqm.com. De mannen van Lux en Weber verzorgen de muziek, dus dat zit helemaal goed.

Basquiat is nu een paar weken open en voelt aan als een nieuwe hippe huiskamer. Een gezellige plek waar je elk moment van de dag terechtkunt en maar lastig wegkomt. Nog geen idee waar je vanavond wil borrelen? Bar Basquiat!

Adres Bar Basquiat: Javastraat 88H, Amsterdam

Cijfer: 9,0
Prijs / Kwaliteit: *****
Eten: *****
Design en ambiance: *****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam: https://www.mytravelboektje.com
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Blue Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.