Het is een van de grootste projecten van de Make-A-Wish Foundation. De 5-jarige Miles uit Californië in de Verenigde Staten heeft leukemie en zijn grootste hartenwens is om één dag Batman te zijn. Daarom plaatste de Make-A-Wish Foundation een oproep op hun website waarin ze de burgers van San Francisco om hulp vroegen.

Om Miles' zijn wens te realiseren, organiseert de stichting een reeks aan stunts op vrijdag 15 november in San Francisco. Make-A-Wish Foundation ontving ongelooflijk veel reacties op hun website. De teller staat inmiddels op 7100 mensen die willen helpen en er komen elk uur meer reacties bij.

Het plan is om Miles een dag vol actie te bieden. Hij begint met het redden van een dame in nood, daarna zal hij de Riddler opsluiten in een kluis, om vervolgens de Pinguïn door de stad te volgen. Net zoals in de echte stripboeken. De dag zal eindigen op de trappen van het stadhuis, waar de burgemeester en politiechef hem zullen bedanken voor zijn heldendaden.

Er waren vrijwilligers nodig om dit grote project op te zetten. Maar de organisatie had niet gerekend op zoveel steun. Er zijn zelfs supporters die speciaal voor de dag naar San Francisco vliegen om de droom van Miles waar te maken.