GEEN SEKS…!

Half één ‘s nachts word ik wakker gebeld. Het is een maatje van me. Even twijffel ik of ik de telefoon aanneem want ik ken dit soort gesprekken van hem die hij bij voorkeur tamelijk beschonken voert. Emotieloos neem ik aan. "Met mij", ja ehhhh fijn dat je nog wakker bent heb je even? "Moment even mijn voeten op tafel leggen een biertje pakken en een bakje chips". "Zeg het is, wat schort eraan?". Het gaat over mijn relatie en hij vervolgt. Ik ben nu 11 jaar samen met haar maar het lukt niet meer. Wat lukt niet meer? De daad! Ik vis een dubbel chipie uit mijn bakje en vraag, Viagra? Nee nee, ze woont me uit. Het is een hormoon bom. Ik durf bijna niet meer thuis te komen. Even glimlach ik in mezelf en na een flinke slok bier: Ja ik vond je al zo bleek de laatste tijd.

Kuchend zegt hij, ik ben op de vlucht inmiddels ben ik lid van een voetbalclub, doe aan badminton, zwem, ga zelfs in het weekend vogels spotten op de hei en doe aan nachtvissen. Een poging om haar af te leiden is ook compleet mislukt, ik had namelijk een abbootje genomen op 5 toonaangevende dames bladen, zo een setje dat in folie verpakt in de winkels ligt, ze zegt dat ze daar geen tijd voor heeft.

Weet je wat het betekent om ongeveer 6 keer per dag aan de haal te moeten? Na een klein paprika boertje doe ik een vragend,"NEE"? Ik ben zo moe zo moe. Doe maar even rustig joh, je opwinden heeft nu geen zin. Even is hij stil. Heb jij enig idee wat ik moet doen? Ik weet het echt niet meer, ben radeloos. Ik ben je vriend en zal wel even met haar praten zometeen, wat is haar nummer ook alweer?