IS-Strijder, wat moet ik doen?

Zeg mij, IS-Strijder, wat moet ik doen om zo snel mogelijk moslima te worden? Ik heb begrepen dat jij iedere niet-moslim als afvallige beschouwt? Dat kan me mijn kop kosten terwijl ik nog zoveel heb om voor te leven. Mijn kinderen bijvoorbeeld. Hen wil ik dan ook graag laten hervormen. Ik heb er geen enkel probleem mee als ik vanaf nu gesluierd door het leven moet. Zelfs het dragen van een boerka vind ik prima. Ik ben bereid me volledig aan jou te onderwerpen als jij dat van mij vraagt. Onderwijs mij hoe ik me dien te gedragen. Waar kan ik mij als afvallige melden?

Nu ik jou deze vraag tot bekering stel, moet ik opeens aan iets heel anders denken. Toen ik nog jong was, ben ik door een jongen geforceerd geweest tot seks. Hij legde mij zijn wil op terwijl ik heel andere plannen met mijn leven had. Hij snapte dat niet helemaal. Het wilde er maar niet in bij hem dat ik-ik was en hij-hij. Hij was niet in staat te zien waar zijn wil ophield en waar mijn grens begon. Hij was te onbeheerst om zijn primitieve impulsen te bedwingen. Duidelijk was er iets niet helemaal goed gegaan in zijn ontwikkeling. Alsof hij was blijven steken in het stadium van een baby. Een zuigeling die niet kan stoppen de boel bij elkaar te krijsen totdat hij de borst van zijn moeder krijgt. Hah, stel je toch voor dat baby’s die hun zin even niet krijgen in staat zouden zijn tot moorden. De wereld zou een extreem onveilig oord zijn. Er zou een leger in het leven geroepen moeten worden om dergelijke krankzinnigen uit te roeien. Ik voel mijn mondhoeken omhoog gaan van zo’n absurde gedachte.

Zeg mij IS-Strijder, wat moet ik doen om zo snel mogelijk moslima te worden? Ik doe alles om in jouw gareel te lopen, desnoods leer ik de hele Koran uit mijn hoofd, van achter naar voor, van binnen, van buiten. Ik ben zelf al een beetje begonnen het Arabische schrift te bestuderen. Ik vertel mijn kinderen dat er slechts één soort goed mens bestaat en wel De Moslim. En sinds kort vertel ik ze ook dat anderssoortigen onmiddellijk uitgeroeid dienen te worden.

Ik heb gelezen dat Allah barmhartig is en open staat voor hen die zich willen bekeren. Maar zeker weten doe ik het niet. Daarom onderteken ik met:
Mevrouw Angsthaas.