De Sarin (gas) connectie

sonjavandenende 21 dec 2015

Steeds meer bewijzen komen naar buiten over hoe en waar het Sarin gas in Syrië terechtkwam en wie het gebruikt heeft in Syrië om de Syrische bevolking te doden. Niet alleen in Ghouta, een voorstad van Damascus waar Sarin in 2013 gebruikt is op de Syrische bevolking, maar in tal van plaatsen, waar wij in het westen niets van horen.
Het eerste feit is alleen al absurd, dat ten tijde van de inspectie en het lopende onderzoek van Sigrid Kaag (VN) Bashar al-Assad en zijn regering, precies op het tijdstip dat er een inspectie plaatsvond een gifgasaanval plaatsvond. Absurd toch? Dan heb je direct je eigen doodsvonnis getekend!

Er zijn nu grondige aanwijzingen dat het gifgas via Turkije, naar IS of terroristische kampen gesmokkeld is. Met medeweten van de Turkse regering en Erdogan en wie weet ook met medeweten van de VS en Europese regeringsleiders! Niets is meer zeker alleen één ding weten we, de VS en haar bondgenoten hebben de wereld in een nietsontziende oorlog gestort. Alle Syriërs die ik spreek zeggen hetzelfde WWIII wordt in hun land gevoerd. Daarom al de vluchtelingen, maar niemand wijst de vinger op de zere plek, niet één politici, geen Media, wij moeten medelijden hebben met de vluchtelingen, maar de oorzaak: de imperialistische oorlogen van de VS en haar bondgenoten wordt onbesproken gelaten, of monddood gemaakt. Alleen de bevolking van Syrië, Irak, Afghanistan e.a. spreken erover. Sta niet gek te kijken dat er aanslagen zijn en vele volkeren in het ME die het westen, m.n. de politici en regeringen daarvoor haten.

Het Turkse bewijs over het Sarin gas:
De Turkse parlementariër ERDEM (Democratische Partij Turkije) is onlangs naar buiten gekomen met het bewijs dat Turkije een doorvoerland is voor Sarin, direct naar de training- en vluchtelingenkampen. In de training – en vluchtelingenkampen is het Sarin gekocht door IS en andere terroristische groepen die zichzelf rebellen noemen.
Erdem merkte op dat de chemische stoffen die voor de productie van wapens niet afkomstig uit Turkije waren . “Alle basis materialen zijn gekocht van Europa. Westerse bronnen weten heel goed wie de sarin gasaanval in Syrië uitgevoerd hebben. Als voor zijn beschuldigingen over Turkse zakenlieden die betrokken zijn bij het leveren aan de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS / ISIL) met het gifgas sarin en andere reagentia die nodig zijn voor chemische oorlogsvoering, Erdem deed deze uitspraak op basis van de resultaten van een Turkse rechtbank onderzoek in 2013.