De White Helmets in Nederland, de Soapserie

sonjavandenende 3 okt 2016

Afgelopen zaterdag ,1 Oktober 2016, stonden ze er dan: de “Blockbuster White Helmets”gesponsord by Hollywood en “Netflix”, in een alliantie met Amnesty International, Pax Christi Nederland en de Socialistische Partij (SP). Demonstrerend voor de Russische ambassade in Den Haag. Een handvol mensen, die geloven in Hollywood sprookjes en geen kaas gegeten hebben van “buitenland politiek”, oorlog en vrede!
Demonstreren tegen de “kindermoordenaar”Assad en het “beest”Poetin, die toch zo slecht zijn en bommen gooien op een (klein deel) van Aleppo, waar volgens hen “rebellen”vechten tegen het vreselijke Assad regime.

In eerdere artikelen, heb ik al aangetoond, dat er geen “gematigde”rebellen zijn, met name in oost-Aleppo, zijn AL-Queda, Al-Nusra, Ahrar al Sham en IS alleen aanwezig. Aangetoond heb ik mijn laatse artikel, dat de NOS spreekt met een Al-Queda terrorist, vanuit Handarat kamp (Palestijns vluchtelingenkamp in oost-Aleppo), een kamp bezet door hen, de al-Queda terroristen, vol met Syrische/Palestijnen. Deze journalist is een ordinaire terrorist, die nota bene gezocht wordt door de “UK”, bij hen vermeld staat op een lijst met “gezochte”terroristen: Misschien is hij nu ook dood, door de bommen van Assad, deze geradicaliseerde Marokkaan of Saudiër, die talloze onschuldige mensen, waaronder ook kinderen en vrouwen, vermoord heeft!

De rol en “functie”van de zogenaamde “White Helmets”is ook allang bewezen: een organisatie gesponsord door de VS. Deze lui, zijn allemaal stuk voor stuk lid van AL-queda en Al-nusra, ze zetten als het hen uitkomt een “witte helm”op en gaan zogenaamd mensen redden. M.n. kinderen, die opgetuigd, geschminkt worden voor de “speciale foto”, die dan weer verzonden kan worden naar westerse media, zodat iedereen ah en wee kan roepen, die barbaar van een Assad doodt zijn eigen bevolking.

En dan die bommen op ziekenhuizen, voor de oorlog, telde oost Aleppo 3 reguliere ziekenhuizen. Als we de media mogen geloven , zijn er afgelopen weken wel 20 gebombardeerd. “Factcheking” maar weer NOS en politiek!

Propaganda allemaal, het demoniseren van de “vrije”landen is al een tijdje aan de gang en het grootste obstakel is Rusland. Dus ga je hen van alles de schuld geven, MH17, bommen op Syrië, dictatuur en verklaar je hen tot vijand van het “vrije”westen, die samen , gebroederlijk met de VS het aansturen op een wereldoorlog.
Dan nog het lef hebben om voor de Russische ambassade met deze onzin te gaan staan.
Een gevaarlijke periode is aangebroken!