Barbies droom vagina

Saul Fryman 7 dec 2016

“Typisch een vrouwen dingetje” jaja verzucht ik al lezend, haar siliconen zullen wel aan het lekken zijn, want de sluik reclame voor de kliniek is haar naar het hoofd gestegen. Overigens is het AD ook niet meer wat het is geweest nu er een instagram post vol met sluik reclame in staat over de poes van barbie

Onze onzekere oranje Scheveningse bnn’er maak er samen het haar man een carrière van om dealtjes te scoren voor een prikkie en deze in ruil voor een social media post kenbaar te maken aan het Nederlandse volk, niets is haar te gek botoxje hier, gebleekte tanden daar, tattootje zus tattootje zo, en niet te vergeten de haar transplantatie van haar man die door al deze behandelingen al rijdende in zijn glimmende sportauto lijkt op Jabba the Hutt uit star wars.

Het zit barbie dit jaar dan ook financieel niet mee want dit jaar was ze niet zien op rtl5, wat een rust moet dat hebben gegeven in de vele huishoudens en toch kan ze blijkbaar niet zonder de media en moet nu ook haar poes er aan geloven na eerst 3x een borst operatie te hebben ondergaan omdat de grote toch niet helemaal naar haar zin was, gaat ze nu voor een paar nietjes (waarschijnlijk in de hoop dat playboy met een voorstel komt). Misschien kunnen ze dan ook gelijk de hangzak van haar man behandelen aangezien hij de kloten er niet voor heeft om zijn vrouw op de stoep van de psycholoog te droppen (uiteraard voor wat reclame) i.v.m haar verstoorde zelfbeeld en ingebeelde lelijkheid.

Ach ja ieder huisje zijn eigen kruisje of moet ik poes zeggen, haar kinderen groeien op met een moeder die niet van zichzelf houd en zich daardoor genoodzaakt voelt om een eigen identiteit te moeten kopen, in ruil voor wat reclame, maar die niet denkt aan de lange termijn gevolgen als haar kinderen in de puberteit raken als het gaat om zelfbeeld en eigenwaarde.

Ik zie voor barbie dan ook een strakke glans, glim, glijdende en gespreide oranje toekomst tegemoet in LA waarbij ze gecoached word door haar 50jarige lookalike Elizabeth Starr en mocht je niet weten wie dat is google haar maar.

Hoewel ik best geloof dat barbie een geweldige moeder vind ik het sneu dat er niemand is die ingrijpt en zegt dat het is genoeg geweest.., maar zelfs de kliniek profiteert mee van alle aandacht.