Beetje dimmen

Pierre Chanson 15 mei 2017

De kale meneer in de rij komt je bekend voor. Het is Maik de Boer. Fashion & Lifestyledeskundige. Met een grote voorliefde voor pitloze druiven en Marlboro light. In zijn mandje ligt genoeg voor de komende maanden.

Maik is aan het hamsteren. Maar waarom? Op de voorpagina van de Telegraaf staat dat de nucleaire oorlog tussen Amerika en Noord-Korea dichtbij is.

Deze krant heb je net voor Chantal Janzen uit het bovenste rek gepakt. Zelf kon ze er niet bij. Televisie maakt niet alleen dikker, maar ook langer.

Chantal is groter dan Patricia Paay. Haar liep je gisteravond bijna omver in hetzelfde filiaal. Vanwege de felle TL lampen draagt ze binnen een zonnebril.

Bridget Maasland doet dit ook tijdens een bezoek aan de zonnestudio. Tegen de dame achter de balie vertelde ze dat hij wel erg warm was deze keer.

De kale meneer in de rij komt je bekend voor. Het is Maik de Boer. Amerika-deskundige. Met een grote voorliefde voor dimmers op TL en UV lampen. In de winkel van Patricia & Bridget zijn deze niet aan te slepen. Maik heeft ze nodig voor de warme zonnebank en de ongezellige verlichting in zijn schuilkelder.