Waarom internetdating niet werkt.

patcatcher 23 aug 2015

Het maakt niet uit welke dating site je kiest, allemaal staan ze vol met oude profielen, profielen die niet betalen of mensen die geen fatsoen hebben.

Na maanden van proberen contact te krijgen, kan ik maar 1 conclusie trekken. Het is net als Tinder/Zoosk gewoon een vleeskeuring. Iemands karakter is niet belangrijk, zolang je er maar goed uit ziet. Mocht je toevallig een berichtje terug krijgen, houd dit na 2 of 3 berichtjes alweer op.

Er zijn immers meer vissen in de zee. Dat betekend dat iedereen voor de meest gewilde gaat. Voor dames is dat over het algemeen een lange, knappe, gespierde man met humor, die passioneel is en boven alles stoer maar toch een gentleman. Dames, als zo’n man zou bestaan, denk je dan niet dat hij er alles aan doet om zich niet te binden aan 1 persoon.

Zo’n man kan immers iedereen krijgen, dus waarom zou hij genoegen nemen met jouw? Voor de mannen is het een mooie aantrekkelijke vrouw, kleiner dan dat hij zelf is want ja, ego telt ook natuurlijk. Ze moet lang haar hebben, mooie ogen, een goede voorgevel en niet te vergeten een lekker kontje. Oh ja, ze moet wel goed zijn in het huishouden want daar hebben wij geen zin in.

Dus als ik op een site me eigen aanmeld, ik ben niet de knapste, ben niet echt gespierd al hoewel ik regelmatig sport. Ik rook niet, drink af en toe en ben fel tegen drugs. Jullie willen een gentleman, hier is er 1. Jullie willen humor, ik kan iedereen aan het lachen krijgen. Jullie willen romantiek, Casanova is niets vergeleken met wat ik allemaal voor je wilt en gaat doen. Ik doe ook nog eens zelf mijn huishouden, kan koken, strijken en noem het maar op. Al heb ik wel wat hulp nodig met mijn overhemden. Eerlijk is eerlijk.

Ik ben vriendelijk, gezellig, een echte knuffelbeer, een lot uit de loterij. Je zou blij moeten zijn als je me kan krijgen. Omdat ik niet fotogeniek bent, niet gespierd, ben maar 1.72 meter lang voldoe ik niet aan jullie voorwaarden. Mocht je op een dating site zitten, denk er eens over na. Iemands uiterlijk zegt niets over iemands karakter. Niet betalen betekend niet kunnen reageren. Waarom je profiel op een site zetten als je er toch niets mee gaat doen. Waarom je profiel maanden laten staan? Kan iemand het me uitleggen?