op elk machnetronbakje past een dekseltje

Manusha 20 jul 2016

Ik heb een probleempje, je hoort wel over jongens die veranderen na sex, ineens bang zijn dat je nu per direct wilt trouwen.

Bij mij gaat het iets anders, mijn dates veranderen al na date 1, bij date 2 heb ik heel iemand anders voor me, eerder kan ook, zelfs een keer nog dezelfde avond.

Zo had ik een leuk interessant gesprek met een date om bij date twee naast een standbeeld in de bios te zitten en heb daarna met dit beeld nog een stuk gewandeld, kreeg geen contact meer, tot hij me vast greep voor de vieste zoen van m’n leven.

Ik heb ook een keer iemand zomaar voor de supermarkt ontmoet waar hij bonnen inzamelde, aan de praat geraakt, veel gemeen, 2 1/2 uur kletsen en lachen later gingen we elk naar huis. Nog dezelfde avond krijg ik een app van een heel ander persoon, of ik wel vaker jongens bij de supermarkt versierde? En mijn ‘haha ja, maar alleen bij deze supermarkt hoor’ maakte hem super pissig en hij bleef het net zolang vragen tot ik serieus antwoorde dat ik dit ook nog nooit had meegemaakt. Toen hij bij onze eerste echte date letterlijk vroeg om m’n mobiel te zien omdat hij me weer niet geloofde, was ik er wel klaar mee.

Soms dringt het op een tweede date tot je door dat je gefriendzoned bent en andersom, gelukkig bij mij tot nu toe altijd wederzijds.

Het daten levert in ieder geval wel leuke verhalen op.

Ik had een date met een Indonesische man die niet geloofde dat ik; blank, blauwe ogen, ooit ook maar 1 tegenslag in m’n leven heb gehad. En dacht blijkbaar dat blond haar (het gehele blonde scala) een ernstige geestelijke beperking was.

Hij vroeg bij absurde dingen of ik het wel snapte en toen hij vertelde dat hij bij de Anne Frank stichting werkte vroeg hij of ik wist wie dat was. De designer van de Anne Frank school, duh.

Nu heb ik net een relatietje gehad die voorbij was voor het goed en wel begon.
Met hem had ik ruim drie maanden, vooral omdat er één aardig momentje was in date twee, na een geweldige eerste date was dat bovengemiddeld. En we hadden een hoop aardige momenten, alleen was het niet het goede moment.

Dus ik ben terug in het single leven.

Weer op pad met mantra’s en adviezen in m’n hoofd.

Niet een hand vol, maar een land vol.

Op elk potje past een dekseltje

Er zijn echt nog wel leuke singles, jij bent tenslotte ook single, case closed.

Dus ik neem een frisse duik in de visvolle oceaan op jacht naar een leuke tweede date.