Parijs, Berlijn absorberen sharia, Amsterdam ook?

Lettenburg 23 aug 2017

Naar verluidt mogen ambtenaren die achter de balie werken in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West geen korte rok of jurk meer dragen. Ze hebben kledingvoorschriften gekregen van hun teamleider, zegt de Centrale Ondernemingsraad (COR) van de gemeente Amsterdam. In een e-mail van de teamleider staat dat vanaf nu ‘dames een rok of een jurk dragen die niet korter is dan net boven de knie’.
Ook knielaarzen vindt de chef ‘niet gepast aan de balie’ In de mail staat verder dat dit het laatste verzoek is en dat de volgende keer mensen naar huis worden gestuurd (…)!

“Parijs zei ‘au revoir’ tegen ‘seksistische’ advertenties op openbare reclameborden. De socialistische burgemeester van Parijs zou ‘de weg’ in de strijd tegen seksisme aanvoeren.
De burgemeester van Londen, Sadiq Khan, verbood eveneens reclame, die ‘onrealistische verwachtingen aan het imago van vrouwenlichamen en -gezondheid bevordert’. [In zijn eerste toespraak moesten tweehonderd mannen vooraan plaatsnemen; de rest erachter.]
Nu is Berlijn van plan om afbeeldingen te verbieden, waarin vrouwen als ‘mooi, maar zwak, enz. of door hun emoties beheerst’ worden voorgesteld.”

“Duitse scholen sturen brieven aan ouders, waarin aan hen wordt gevraagd hun kinderen te verzoeken af te zien van het dragen van ‘ongedwongen kleding’.
De eerste die voorstelde om posters of reclame die ‘vrouwen of mannen tot seksuele objecten reduceert’ te verbieden, was de Duitse minister van Justitie Heiko Maas, een sociaaldemocraat. De FDP zei: ‘De versluiering van vrouwen of het temmen van mannen te verlangen, is iets wat we van radicale islamitische leiders kennen, niet echter van Duitse ministers van Justitie’.

De elites hebben een dubbele standaard. Tentoonstelling van een in urine geplaatst christelijk kruis is geoorloofd, maar er wordt echter snel voor islamitische eisen gecapituleerd om de karikaturen van de islamitische profeet te censureren.

De ironie wil, dat deze golf van moraal en ‘deugd’ uit steden komt die door ongeremde linkse politici geregeerd worden, die zich al jarenlang inzetten voor ‘seksuele bevrijding’. Tegenwoordig is het een ‘feministisch’ argument om voorstander te zijn van de sharia-politiek.”

Dit stuk is ontleend aan een artikel (20-8-2017) van het Gatestone Institute, o.m. een internationale denktank, die publiceert waarover mainstream media niet berichten. Wij wel dus.