De onzinnigheid van onzin

Leonardo1318 16 nov 2017

Onzin verkopen, wie doet het niet? We verkopen allemaal onzin. Onzin als de hoeksteen van de maatschappij. Waar ik ook kom, krijg ik onzin naar mijn hoofd. Bij de groenteafdeling van mijn plaatselijke supermarkt. Verse groenten, ja ja, maar ruik je met gesloten ogen aan de producten, dan ruiken paprika, tomaat en komkommer hetzelfde, naar helemaal niets. Verse, onbespoten en volgroeide producten ruiken lekker en laten je watertanden.
Bij de dokter verkopen ze ook onzin. Samen met de farmaceutische megaverdieners wordt patiënten van alles aangesmeerd. Een klacht wordt onderdrukt terwijl de daadwerkelijke kwaal ongeroerd blijft. Antibiotica is zo’n voorbeeld. Wij zijn er in groten getale immuun voor, maar blijven het gebruiken terwijl er in Georgië bacteriofagen als alternatief voor handen is. Goedkoper en veel directer. Waar antibiotica, (als je tenminste niet immuun bent) ook de goede bacteriën uitschakelt bant de bacteriofagen alleen de slechten bacteriën uit. Bacteriofagen zijn een soort pacman. Geld is natuurlijk de reden dat de Pacmannetjes nog niet in Nederland te verkrijgen zijn en niet de “goedkeuring” zoals wordt gesuggereerd door de medische wereld.
Complottheorieën, meer onzin kan ik niet hebben! Russen, dat zijn de slechten schreeuwen de media en Iedereen schreeuwt deze onzin mee. Begrijp mij niet verkeerd, Rusland is niet het Walhalla, maar ze zijn geen haar slechter dan de Amerikanen. Ik zie het als een soort kinderspel. Jij hebt het gedaan, nee jij. Nietes, welles! Mensenlief, de beste stuurlui bevinden zich in Nederland, dat is wel duidelijk. Bevriend met het fantastische Amerika en hun fantastische president! Hier doen we het goed, gaat alles over rozen en hebben vooral ouderen een onbekommerd leven! Armoede bestaat niet. Werkenloosheid is gezakt naar 404.000 en immigratieproblemen, wat is dat? Wij hebben een democratie en iedereen mag meebeslissen middels onze hooggewaardeerde referendums, lekker puh!
Je mag appels niet met peren vergelijken tot slot is ook zulke onzin. Dat mag en kan wel. Het zijn allebei vruchten, groeien aan een boom en zijn friszoet. Zowel appels als peren kunnen worden geperst hun sap samengevoegd is een super huwelijk. Als je nou zou zeggen je kan appels niet met bloemkool vergelijken zeg ik; Ja, lastig, al kan je ze wel allebei koken. Onzin is zo onzinnig en wat zou ik graag zien dat we het allemaal niet meer zouden verkopen, geloof mij het leven wordt een stuk leuker zonder onzin!