Seksuele vrijheid.

Ik besef mij dat de titel van dit stukje u wellicht op het verkeerde been zal zetten.
Eigenlijk wilde ik het “Trouw” noemen, maar ja ene Marie Antoinette H. en een of andere Prem huppeldepup, je weet wel bijna de intelligentste man van de wereld, hebben me geleerd dat je met Trouw geen reclame moet maken. En ik wil natuurlijk niet dat u niet al afhaakt bij de titel van mijn stukje.

Nee, Trouw daar moet je niet zo over zeuren en dus al helemaal geen reclame over maken. Als je dat gaat doen dan vegen we je, in de wereld draait door, graag onder tafel!
Je moet niet met zielige kindjes die de dupe zijn van overspel enzo op bilboards gaan gooien, wants das immoreel en gemeen!.
Daarbij is het ook nog dom gedacht want wist de intelligente zuurprem ons te vertellen, vreemd gaan is een zaak tussen jou en je relatie daar hebben de kinderen niets mee te maken! (Je moet er wel voor gestudeerd hebben om de man te begrijpen hoor)
Dat je overal geheel onvrijwillig geconfronteerd wordt met blote billen op billen boards en s ’avonds na 22.30 niet normaal meer kan zappen zonder doodgegooid te worden met allemaal doodgelukkige telefoonsexmeisjes. Dat je geen reclameblokje kunt kijken zonder dat een sexy dame dame je huffend en puffend het genot van nieuwe vaatwasser tabletten wil doen geloven.
Dat het volgens second love de normaalste zaak van Nederland is dat je je partner belazerd daar zeuren we niet over.
Dat doet alleen zo’n flapdrol van een of andere christelijke partij, die kunnen we tegenwoordig niet meer serieus nemen hoor.
Dit is wel 21 eeuw ja, we leven niet meer in de middeleeuwen.
De vrouw wordt niet meer onderdrukt door de man, de vrouw heeft haar seksualiteit ontdekt! Na 22.30?)
Mensen ik pleit voor seksuele vrijheid. Alles kan en alles mag!

Maar laten we het nu niet over trouw gaan hebben.
Er zijn grenzen!