Rusland straft.

Koos Schnöink 27 nov 2015

Dus de kip van Turkije is besmet met bacteriën?
Kipfilet van een grote Turkse exporteur niet meer mogen worden ingevoerd. Het vlees zou besmet zijn met een bacterie waarvan je hoofdpijn krijgt. Volgens het nieuws van vanochtend.
Eenieder die Rusland, lees Poetin, iets in de weg zit krijgt een embargo van één of meerder producten. Volgens het Russische persbureau Interfax zitten de Nederlandse bloemen vol met beestjes zitten De Nederlandse bloemenhandel zegt dat best mee valt. Ikzelf denk dat die beestjes er altijd al in zaten. Niet in massaal zoals de Russische overheid beweerd, dan zouden de mensen, die zo gek zijn op onze Nederlandse bloemen, ze niet meer kopen. Duizenden kilo’s kaas en ander voedsel werden weggegooid en de Nederlandse bloemen, die worden verbrand. Wat ze met de kip doen die al in Rusland is weet ik niet, barbecueën misschien?
Nederland exporteert erg veel naar Rusland. Alleen Duitsland en China exporteren meer.
We importeren ook vanuit Poetinland. Vooral het gas waar Nederland afhankelijker van zal worden als we nu niet snel maatregelen voor treffen, komt uit Rusland. Nederland is na Cyprus het land met de meeste Russische brievenbusmaatschappijen.
Meer dan 90 procent van de import is gas of olie. Dus het vriendelijk blijven tegen Poetin door Rutte heeft een reden. Maar moeten we niet als de wiedeweerga er voor zorgen dat we Poetin een schop onder z´n kont kunnen geven en dat we onszelf kunnen redden?