Eneco deelt Toon uit als cadeau en verdient extra!

iWrite 28 jul 2015

Klanten van Eneco zijn vast al door de klantenservice van Eneco gecontacteerd. Gesprek zou dan zo begonnen zijn, "Goedemiddag, wij willen u namens Eneco hartelijk bedanken, omdat u al een lange tijd klant bij ons bent. Daarbij willen we ons klanten een plezier doen, door een cadeau te overhandigen. Genaamd Toon. Heeft u daar interesses in?" Klanten van Eneco zijn er dan meestal blij ervan en wij dus ook en vroegen wat Toon precies inhoudt, medewerker antwoordde "Met Toon kunt u makkelijk uw kosten bekijken, of u eventueel er overheen bent gegaan, of dat u minder moet betalen"

Wij en andere klanten gaan er dan vanuit, dat het handig is en als het als cadeau is, waarom niet? Dan neem je het toch met plezier aan!

Wij hebben toen gevraagd, of Eneco ons terugbelt en wij erover zouden nadenken en met andere gezinsladen bespreken. Top, dat kon en werden we later op een tijdstip teruggebeld.

Er werd in tweede gesprek aangegeven, dat we altijd nog kunnen annuleren. Binnen 4 tot 6 weken na ontvangst van Toon. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, want dan kan je altijd nog erover nadenken.

Wij gingen ermee akkoord, indien we ook echt konden annuleren gaven we aan. Mooi, dat was mogelijk. En dan zouden we nog voorwaarden per e-mail opgestuurd krijgen, daar hebben we toen op gewacht, plus dat we nog per e-mail akkoord moesten gaan met Toon.

Snel even e-mail gecheckt en voorwaarden doorgenomen, waarbij we toen tegenkwamen, dat we ook service kosten voor Toon moeten betalen. Dat hoort natuurlijk bij alles erbij, maar dan is het geen cadeau meer! Want ook Eneco verdient er dan eraan.

Vroeger konden we voorwaarden snel doornemen, omdat de voorwaarden dan ook vooraf besproken werden, al was het even kort erover gehad. Maar nu gaat het totaal anders, lees je de voorwaarden niet goed door, dan heb je al een bak om te betalen. Hierbij is dat gelukkig niet het geval, maar toch kan je wel iets eraan kwijt raken.

Mensen die klant zijn Eneco, lees even goed de voorwaarden door, wanneer Toon aan je wordt aangeboden!

Fotobron: Energieleveranciers.nl