Undercover hoerenloper

HijZiet 5 apr 2017

Ambternaren in Amsterdam willen zeker weten of er in massagesalons geen seks aangeboden wordt. Daarom gaan ze anonieme toezichthouders sturen naar deze kneedclubs om zeker te weten dat er geen happy ending gegeven wordt.

Wat een droombaan! Ben je ambtenaar, mag je als flexwerker je laten flexen op een massagetafel! Ik heb even gezocht in mijn gemeente, maar naast een hoop boerderijen, veel cafés en een verdwaalde sauna, geen massagesalon. Verdorie! Hier zijn ze nog ouderwets en beginnen men gewoon nog een Chinees restaurant.

Sambal bij?

Neehee, happy ending!

Afijn, gein natuurlijk, want het is een ernstige zaak. Seks in een massagesalon. Dat is illegale prostitutie. Dat mag niet. Bovendien is het niet aftrekbaar, hoewel de gemiddelde bezoeker hier anders over zou denken.

Vroeger kon de ambtenaar daar nog eens binnenvallen de boel met uv-verlichting op spermasporen in handdoeken controleren. Ik krijg daar een beetje een Basic Instinct gevoel bij. Dat er een ambtenaar met zijn lampje de sperma probeert te reconstrueren. Waar kwam het vandaan? Ik gok de linker of rechter teelbal. Maar goed, wat weet ik er van.

Tegenwoordig lukt dit sporenonderzoek niet meer. Dit komt omdat de salons er iets op bedacht hebben. Ze wassen hun handdoeken wat vaker. Dat deden ze kennelijk vroeger niet. Stelletje viespeuken.

Nu is de immense berg was best wel verdacht, maar dat ging niet ver genoeg. Nee, we gaan undercover huisbezoeken. Bieden ze seks aan, dan zijn ze de lul! Of eigenlijk zitten ze dan aan de lul van de anonieme ambtenaar, maar daarna… daarna zijn zij de pineut.

Volgens mij wordt dit een groot succes! Nooit eerder zijn er zoveel arrestaties geweest bij massagesalons en nog nooit hebben zoveel ambtenaren in dienst met een joekel van een glimlach de arrestanten naar buiten gebracht. Schoongewassen handdoek nog half uit hun broek stekend.

Ik vind het een geweldig plan en heb bijna de neiging om hier in onze plattelandsgemeente oosterse mensen aan te sporen om massagesalons te beginnen. Stop met die fung yung hai en all you can eat-toestanden. Begin met koem loek foek en all you can friemel! Ambtenaren zijn nog nooit zo flexibel geweest, de salon is een grote feesttent en de supermarkten kunnen de waspoeder niet aanslepen!

Uiteraard zal dit alles wel undercover zijn. Dat wel. Maar mocht je toch nieuwsgierig zijn, kom dan eens langs in het in het gemeentehuis. Bestudeer de loketten en die ene meneer met die hele grote glimlach… Happy end!