SNEL REFERENDUM: ‘UIT DE EUROPESE UNIE STAPPEN!’

Freec01 20 feb 2017

Parijs is één van mooiste steden op aarde. Vier geïslamiseerde voorsteden in het oosten van Parijs staan nu letterlijk in vuur in vlam. Hollande heeft de noodtoestand verlengd. Ook heeft hij de wapeninstructie van politie en leger ‘versoepeld’.
Verder zijn in dertig steden opstanden uitgebroken. Het helft van het leger treedt op om de steden onder controle te krijgen. Overal worden synagogen, musea, enz. bewaakt. Men ziet er niets op het journaal en leest er niets van in de krant. Zij volgen het EU beleid: niets ongunstigs publiceren over de immigratie.
De Europese Unie houdt van de Afrikaanse en Aziatische bevolking en de (eigen!) Europese bevolking moet het EU beleid slikken. Dat was waarschijnlijk wel gelukt als de gasten zich als zodanig zouden gedragen. Niet dus.
Van Europa is Frankrijk er het ergst aan toe. De immigratie eist zijn tol. Enige kritiek daarop is niet politiek correct. Dit zou immers voortvloeien uit ‘verstarde vooroordelen’. Zweden is onder de last bezweken en Noorwegen (inmiddels alle joden weggejaagd) wil niet helpen. Ook hiervan niets in de media die door ‘links’ wordt beheerst.
Angela Merkel steekt de kop in het zand. De immigranten zijn niet de oorzaak van alle ellende; bijgevolg zal het eigen Duitse volk het gedaan hebben. Van de regering mag de Staatsanwalt alleen zware misdrijven vervolgen. Sommige immigranten nemen de snelbus van Frankfort naar Rome en innen in twee landen een uitkering. De Nederlandse rechters hebben een foefje ontdekt: één dag cel en een taakstraf.
Is er geen Europese databank met vingerafdrukken om bijvoorbeeld meer dan een uitkering te voorkomen? De screening in Nederland was trouwens een lachertje. In grote plaatsen van Engeland heerst de sharia rechtspraak.
De EU en tien Aziatische- en Afrikaanse landen hebben in Barcelona (1995) afgesproken dat moslims VRIJ naar Europa mogen emigreren. Zo beschouwd voeren Merkel en de andere (volgzame) landen het EU beleid uit. De Raad van Europa doet mee, evenals de VN, die voor 67% gedomineerd wordt door de Arabische landen.
De Europese bevolking (wij dus) is niets gevraagd. Het is slikken of stikken. De Scandinavische landen hebben hun grenzen te laat gesloten. Hongarije, Polen en Tsjechië hebben dit tijdig gedaan. De EU wil ook nog: Europese belasting en leger!
Daarom, voordat wij NEDERLANDERS IN ONS EIGEN LAND in deze vreselijke ellende komen, SNEL REFERENDUM: ‘UIT DE EUROPESE UNIE STAPPEN!’