FRANSEN EN HOLLANDERS EMIGREREN VANWEGE DE ISLAM

Freec01 15 feb 2017

‘In Frankrijk trekken katholieken naar Rusland omdat het homohuwelijk, de islam, de linkse media en de geïslamiseerde puinhopen van tachtig jaar multiculturele samenleving zo kwetsend zijn’, aldus de Volkskrant van 14 februari 2017. In Moskou en Sint Petersburg kun je gewoon, leuk en veilig wonen, zo blijkt.
Rusland wordt NIET geleid door ‘een Hitler’, wat de pro-EU-media willen doen geloven. Het artikel vervolgt: ‘Wie had dat gedacht: Rusland als het nieuwe beloofde land. Met dank aan de mislukte gedroomde babyboomersmaakbaarheidssamenleving’.
“In 1987 werd Brigitte Bardot veroordeeld vanwege ‘het aanzetten tot rassenhaat’ omdat zij (…) de ‘buitenlandse overbevolking’ aan de kaak stelde. In 1988 werd zij weer veroordeeld, omdat zij het had betreurd dat ‘de Franse identiteit en Franse tradities teloor waren gegaan’. Er was sprake van vermenigvuldiging van moskeeën, terwijl de kerkklokken waren stil gevallen. In 2000 werd Bardot veroordeeld omdat zij (…) ‘haar land, haar vaderland’, een land had genoemd dat was overspoeld door buitenlanders, in het bijzonder moslims. In 2003 werd Bardot (…) weer vervolgd omdat zij de aanslagen van september 2001 in verband bracht met de islam. Opnieuw waarschuwde zij voor de islamisering van Frankrijk. (…)” (Bron: ‘Bardot Fallaci Houellebecq Wilders’.) Ze heeft gelijk gekregen!
Hollande verklaarde recent veel last te hebben van de islam; helaas de constatering van deze linkse president komt veel te lááááát!
‘De islam is een religie en voor de fundamentalistische tak een politieke ideologie. Het is hun doel dat de geloofsbelijdenis ‘Allahu Akbar’ tot in alle uiteinden van de wereld te horen zal zijn. Er zijn mensen die passief zijn over kwalijke islamgerelateerde praktijken en bovendien actieve houding aannemen ten opzichte van degenen die wel oordelen durven vellen’ (Bron: ‘Heilige Indentiteiten’).
Bardot’s evenknie de Italiaanse Oriana Fallaci schreef: ‘Jullie begrijpen niet, willen niet begrijpen dat er een omgekeerde kruistocht gaande is.’ (…) Fallaci voorspelde meer aanslagen dan die zojuist in de Verenigde Staten hadden plaatsgevonden.” (Bron: ‘Bardot – Wilders’.) Haar voorspellingen zijn alle uitgekomen.
De Nederlandse identiteit en Nederlandse tradities gaan ook verloren. De EU bevordert zelfs de islamisering. Uit Nederland emigreren er ook mensen uit maatschappelijk onvrede (Bron: Weg uit Nederland – Emigratie aan het begin van de 21e eeuw).