SLACHTOFFER DOOR UW HEERSCHAPPIJ EN VERLEDEN.

ChristopherBrandwijk 21 apr 2017

U bent blank en het enige dat u verdient is een kogel door uw hoofd. Een stukje metaal dat een eind aan uw leven moet maken, voor alles wat uw voorouders gedaan hebben. Dit omdat mijn ouders mij dit vertelde. Opgegroeid met haat voor de blanke man en alles is mij verschuldigd en jullie dienen niet meer te bestaan op deze planeet.

Het waren uw voorouders die meededen in de slaven handel, u zorgde voor de apartheid in Afrika en Amerika. U bent schuldig vanwege uw huidskleur, vanwege uw machtspositie, die in mijn ogen onrechtmatig is verkregen. U heeft mijn toekomst gestolen, mijn leven en mijn welzijn. Het mag zo zijn dat ik dit zelf nooit heb ervaren. Maar ik voel de blikken in mijn nek, ik voel hoe de wereld op mij neerkijkt, deze blanke wereld. Het is mijn recht, de recht van mijn mensen om te heersen over deze wereld en niet die van u.

Als blanke man of vrouw heeft u niks betekend voor deze planeet, u heeft niets bijgedragen aan de welvaart van de mensheid. U moet leven in schaamte en onder eeuwige schuld lijden, want u verdient niet beter dan mijn schoenen te poetsen. Zonder u waren mijn mensen beter af, dan stond Afrika aan de frontlinie van vooruitgang. Zonder u zou de wereld beter af zijn. Ondanks dat de bevolking van Europa blank is, het hoort niet zo te zijn. Ondanks dat het Europese klimaat de mensen verder geëvolueerd heeft om een blanke huid te hebben, zodat deze de gevoeliger is voor de zonnestralen. Ondanks dat het een feit is dat Europa op biologische en genetische fronten blank is, u verdient niet om in een macht positie te staan.

U verdient niets in dit leven, ook al heeft u er voor gezorgd dat uiteindelijk de slavenhandel geëindigd is op deze wereld. Want u deed mee, u deelde mee in het leed dat werd uitgedeeld en u heeft geld en macht.

Niets is aan onszelf te wijten in deze tijd. Door uw verleden kan ik namelijk niets van mijn leven maken in het heden. ik verdien alles te krijgen en zolang dit niet gebeurd zal ik mijzelf gedragen als een klein kind dat wil hebben wat het wilt, ook al verdient deze dat niet.

Ik ben een slachtoffer van iets wat ik nooit heb meegemaakt, en zal zorgen dat dit voor altijd duidelijk is, totdat wij in macht zijn en jullie kunnen onderdrukken zoals nu in Afrika gebeurd.