Rutte 3 met z’n vieren op de eenbaans weg

Ben24 2 nov 2017

ja Rutte 3 is van start en hoe als je het mag geloven gaan we er op vooruit? ik vraag me af wie gaat er op vooruit de schatkist of de echte minima jan modaal of de top inkomens, als ik zo tussen de regels door lees worden me twijfels met de dag groter of we er werkelijk op voor uit gaan.

met vier partijen regeren en heel veel water bij de wijn doen om toch te kunnen regeren nou kijk dat gaat echt niet werken.
als we de partijen is even licht onder de loep nemen waar ze eigen lijk voor staan.

VVD is partij van de ondernemer van oorsprong en kwam zeker vroeger niet op voor de arbeider is de laatste jaren wel iets om gegaan maar blijft wel trouw aan de grondslag tot nu toe.

D66 ja wat die partij wil begrijp volgens mijn niet iedereen ik kan er ook helaas geen garen bij spinnen bij heel D66 niet maar goed e mogen mee regeren ik vraag me alleen af welke inbreng hebben ze nu. ik vind het echt een partij zo van zo wind waait regeren we ik kan daar niets mee en velen met mijn denk ik ook niet duidelijkheid zou de partij vooruit helpen.

CDA ja als grondslag een christelijke partij maar ik merk er eigenlijk niets meer van terug als er een partij is die zichzelf onderuit haalt nou dan is het zeker het CDA wel en ja die heeft voor mijn echt niks van waarde meer toe te voegen aan het geheel in dit kabinet. als ze in de toekomst hun koers en grondslag niet vasthouden weet ik niet of ze zelfs nog bestaan’s recht hebben.

ChristenUnie ja dat is wel een partij die weet waar die voor staat en ja als je toch voor de tweede keer mag mee regeren dan doe je het toch niet slecht als kleine partij en je weet waar ze voor staan en dat zegt heel wat.

maar al met al de Btw van 6 naar 9% premie ziekte kosten ook omhoog eigen bijdragen voor een jaar bevroren.
ja zegt men dan we worden ouder dus de zorg wordt duurder, nee we maken de zorg duur want vele ouderen worden volgepropt met medicijnen om dat de pharmaceutische industrie industrie geld ruikt en de overheid pik daar een goed graantje van mee dus die doet net of zijn haar neus bloed

al met al met met vier partijen op een baan werk niet de gemiddelde Nederlander gaat er de komende jaren echt niet op vooruit en zeker de minima niet die gaat er eerder op achteruit, ik hoop een ding dat ze wakker worden en anders moeten we maar weer is snel naar de stembus want zo gaat het helaas echt niet. als je het goed bekijkt kunnen alle vier de partijen geen woord van hun belofte waarmaken wat ze hebben geroepen tijdens de verkiezingen