Hoe Uw broer of Uw zuster onterven?

I. Een gemakkelijk in het werk te stellen plan:

Een testament wordt in één exemplaar opgemaakt – door de notaris gearchiveerd – zonder getuigen en alleen de laatste bladzijde – die heel goed ongedateerd kan zijn – wordt door de erflater ondertekend.

Alle andere bladzijden zijn door de notaris – zoals U maar wilt –dus veranderbaar. Vraagt U het hem maar met goede argumenten… dan wordt Uw broer of zuster wel onterfd.

II. Een niet op te sporen delict:

– Enerzijds ontneemt de Wet een onterfd – of verondersteld onterfd – persoon van alle toegang tot de minuut van het testament en tot alle persoonlijke stukken van de erflater, wat ook nog toestaat goederen te verbergen waarvan hij geen kennis heeft
– En anderzijds staat artikel 49 van het notarisambt de notaris toe de fraude geheim te houden. Idem dito de banken enz. Mooier kan het toch niet!

III. Het delict is opgespoord?

Geen enkel probleem! De magistratuur staat klaar om Uw plannen uit te kunnen voeren: zij zijn welwillend met de notarissen en hun beslissingen hebben Kracht van Wet.
Ook zijn de kosten hoog om rechten te verkrijgen: dat stemt het slachtoffer tot nadenken.

IV. Het lukt! Onze casus is hier een bewijs van:

De vervalsing van hettestament is aangetoond:

– Enerzijds met een simpele logische beredenering: geen enkele erfgenaam gaat – om zijn rechten te rechtvaardigen – vervalste documenten aanbieden, wanneer hij over het afschrift A0 van het testament – door de notaris overhandigd aan de erflater – beschikt. De “enige erfgename” in deze nalatenschap heeft niet A0 gebruikt, maar Testament 3 en Testament 4, die allebei verschillende en ongeldige documenten zijn
– En anderzijds dankzij het rapport van een handschrift- en documentendeskundige die zonder enig voorbehoud, op basis van wetenschappelijke afmetingen, concludeert dat de minuut van het testament van de heer V. waarvan hij de fotokopie heeft geanalyseerd, een vervalsing is.

Iedereen – de magistratuur inbegrepen – ziet best dat er sprake van Valsheid in Geschrifte is, maar toch aarzelt de magistratuur niet, in de uitoefening van hun bediening, een indrukwekkende serie van machtsmisbruikdelicten te begaan om Maria B. een vervalst testament en een delinquente rechter – die 14 jaar notaris is geweest – op te dringen, om de verdeling van de nalatenschap op te stellen. De rechterlijke onpartijdigheid is ver te zoeken, maar het werkt!

De stukken zijn op de website www.vervalsttestament.nl