Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 30 sep 2015
Leestijd: 2 minuten

Onbekende vrouw troost huilende baby op vlucht

Een huilende baby op een vlucht kan zowel voor ouders als voor medepassagiers onplezierig zijn. Dat ondervond ook de jonge moeder Rebekka Garvison toen zij met haar kleine Rylee op een vlucht stapte. De baby wilde maar niet kalmeren, tot een vreemde vrouw haar probeerde te troosten.

Moeder en kind zaten op een vlucht van Chicago naar Atlanta. De baby begon al heel snel te huilen en er was geen troost voor haar te vinden. Tot een onbekende vrouw naast Rebekka vroeg of zij de baby eens mocht proberen te troosten. „Zodra ze haar vastpakte, stopte Rylee met huilen", zo schrijft Rebekka op haar Facebook.

Lees ook: Onbekende vrouw betaalt parkeerboete voor moeder

Troostend gevoel

De hele vlucht heeft de onbekende buurvrouw met de baby op schoot gezeten, en de hele vlucht heeft het kind zich niet meer laten horen. „Ze sliep de hele vlucht lang op de schoot van de vrouw tot het moment we bij de gate kwamen. Ze bleef maar herhalen dat ze het helemaal niet erg vond en dat het haar zelfs een troostend gevoel gaf." Zelfs na de vlucht sprong de vrouw nog in de bres voor Rebekka en haar kind. „Ze droeg Rylee zelfs het vliegtuig uit en gaf me de tijd om even te rusten."

https://www.facebook.com/1684310175136734

Liefdevol

Rebekka is ontzettend blij met alle hulp van de vrouw, juist omdat anderen vaak niet zo geduldig zijn door het gehuil van een baby. Om de vrouw in het zonnetje heeft Rebekka daarom een dankbericht op haar Facebook geschreven. „Lieve vrouw, je zult nooit begrijpen hoe blij jouw daad onze familie heeft gemaakt. Je had met gemak met je ogen kunnen rollen en geïrriteerd kunnen zijn, maar dat deed je niet. Ik kreeg de tranen in mijn ogen toen ik jou daar zo zag zitten met Rylee. Ik kan nog steeds niet geloven hoe begripvol en liefdevol je bent geweest. Dank je wel.”

https://www.facebook.com/rebekka.crow.31/posts/1684310208470064

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.