Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Man doet foto’s overleden vrouw over met dochtertje

De Braziliaanse Rafael del Col was er kapot van toen hij zijn grote liefde Tatiane verloor na een auto-ongeluk. Twee jaar later besloot hij iets te doen om de herinnering aan zijn vrouw levend te houden, samen met hun dochtertje.

De 35-jarige Rafael had eerder gelezen over een man die zijn huwelijksfoto’s over had gedaan met zijn dochter, na de dood van zijn vrouw. En dus besloot hij hetzelfde te doen. In 2009, een week voor hun huwelijk, hadden Rafael en Tatiane namelijk een fotoshoot gedaan om hun liefde op de gevoelige plaat vast te laten leggen.

Lees ook: Ware liefde: weduwnaar dineert met foto van overleden vrouw op tafel

Sieraden

Dochtertje Raisa (3) heeft haar moeder nooit bewust meegemaakt maar mag op de nieuwe foto’s de plaats van Tatiane innemen. Ze draagt dezelfde soort kleding, en zelfs haar moeders sieraden. Ook de hond van de familie komt voor op de foto’s, net als op de originele kiekjes.

Verwerking

De foto’s zijn al vorig jaar gemaakt, maar gaan nu pas de wereld over. Voor Rafael is het vooral een manier om zijn verdriet te verwerken. ,,Met mijn dochter gaat het godzijdank goed”, schrijft hij op zijn blog. ,,Maar naast het vader zijn moet ik me ook richten op het verwerken van het verlies van de vrouw met wie ik tien jaar samen was.”

Zie hieronder het door Rafael gemaakte filmpje met alle oude en nieuwe foto’s en de making-of, dat al meer dan een miljoen keer is bekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=b_uIcFmwKPQ

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.