Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 3 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Man masturbeert half jaar lang in koffie collega

De 34-jarige Robert John Lind uit het Amerikaanse Minnesota was smoorverliefd op een vrouwelijke collega bij de gereedschapswinkel waar ze beiden werkten. Hij liet dit echter op een wel zeer bijzondere manier blijken. Lind ejaculeerde maar liefst een half jaar lang regelmatig in haar koffie.

Nasmaak

De vrouw vond al een tijdje dat haar koffie een vreemde nasmaak had. Toen ze Lind betrapte terwijl hij met zijn broek op zijn knieën en beide handen bij zijn geslachtsdeel over haar bureau stond gebogen, begreep ze waar de rare lucht en smaak vandaan kwam. "Hij keek als een hert dat in een paar koplampen staart," aldus de vrouw.

Lees ook: Boze vrouw pist jaar lang in theepot schoonouders

Schennispleging

Ze schakelde onmiddellijk de politie in en deed aangifte wegens ongewenste intimiteiten. De rechter verklaarde deze zaak eind vorig jaar echter niet-ontvankelijk, omdat hij haar met geen vinger had aangeraakt. Omdat de aanklagers de man toch wilden straffen, zijn ze nu met een andere aanklacht gekomen, namelijk openbare schennispleging. Dit heeft Lind bekend. In mei is de uitspraak in de zaak.

Inmiddels hebben openbaar aanklagers in de VS al gemeld dat ze mogelijkheden zoeken om het dumpen van lichaamsvocht in andermans drankjes strafbaar te stellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.