Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 12 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Gordon wil nooit meer met de pers praten. Nu echt.

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

Gordon middelpunt van mediarel. Dankzij zichzelf.

Gordon heeft met een emotionele post op Facebook gereageerd op een bericht van Quote waarin het zakenblad schrijft dat het hommeles is bij Gordons koffietenten Blushing. De presenterende koffiekoning zou te autoritair zijn waardoor het personeel bij bosjes zou opstappen. Gordon, die de zaak in het betreffende artikel zelf afdoet als ‘geen verhaal’ en ‘een storm in een kop koffie’, is ziedend dat Quote het artikel heeft gepubliceerd. Op Facebook schrijft hij:

"Het was al weer een paar dagen geleden natuurlijk dat de strontkar over mij heen werd gestort dus nu pakken we zijn onderneming maar even aan. Een manager neemt ontslag omdat hij voor zichzelf gaat beginnen en gelijk hebben de mediahonden aanleiding om er weer van alles omheen te verzinnen."

Dat er mensen opstappen klopt wel, schrijft hij, maar dat komt omdat het verloop in de horeca nou eenmaal groot is. Ook claimt de entertainer dat het juist ontzettend goed gaat bij zijn zaken en dat 75 man personeel elke dag met veel plezier naar het werk komt in zijn drie filialen in Amsterdam, Rotterdam en Blaricum. Hij is er dan ook helemaal klaar mee dat ‘de media’ steeds weer leugens over hem verzinnen.

„Ik word er moedeloos van om elke week mezelf weer te moeten verdedigen aan dat rapaille wat zich journalisten noemt en dit was dan ook de laatste keer dat ik dit doe. Het is een strijd die ik niet kan winnen en ze schrijven en doen maar."

Het verhaal ontwikkelt zich steeds meer als een soap, want Quote heeft nu weer gereageerd op de reactie van Gordon. Ze vergelijken Goor met Donald Trump, die er ook een hobby van heeft gemaakt om alles wat hem niet aanstaat als leugens van de media af te doen. „Opmerkelijk is dat hij het ‘allemaal flauwekul’ noemt wat wij maandag schreven, terwijl hij het ons zelf vertelde”, schrijft een redacteur van het blad op de website. „Een beetje een Donald Trump-achtige mediastrategie. Maar goed iemand bellen, en vervolgens opschrijven wat iemand zegt, dat is volgens Gordon ‘ordinair’ geroddel, maakt ons ‘mediahonden’ en ‘rapaille’, en wat we schrijven ‘verzinsels’. Vervolgens verzint hij erbij dat we schrijven dat het slecht zou gaan, terwijl we dat juist niet schrijven.”

Gordon die nooit meer met de media zal praten… Wij noemen dat koffiedik kijken. Ha.

Het was al weer een paar dagen geleden natuurlijk dat de strontkar over mij heen werd gestort dus nu pakken we zijn…

Posted by Gordon Heuckeroth on Tuesday, September 12, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.