Ilja Post
Ilja Post Good vibes 29 apr 2015
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 online video slots zijn het spelen waard

Online casino’s bieden onder meer gratis videoslots aan – de digitale versie van de good old fruitautomaat. Op die dingen is het fijn ‘oefenen’. Ze kosten niks, maar rinkelen bij winst wel alsof je zojuist de megajackpot hebt gewonnen.

Wij hebben de 5 leukste online video slots voor je geselecteerd.

Starburst

Hou je van exploderende kleuren en stralende diamanten, juwelen en sterren? Dan is het vrolijke Starburst jouw videoslot. Het spel oogt als een arcade game en heeft vijf rollen en drie rijen. Als het Starburst symbool verschijnt, dan vervangt dit ieder andere symbool, waardoor het dus gemakkelijker is om te winnen.

Game of Thrones

Game of Thrones is een videoslot gebaseerd op de gelijknamige tv-serie. Een game met filmische muziek en een hoog fantasy gehalte. Extra leuk is de Free Spins Bonus Game. Daar kun je, net als in de serie, kiezen aan welk huis jij loyaal bent: Baratheon House, Lannister House, Stark House of Targaryen House.

Hall of Gods

Zoals de naam al doet vermoeden is de Hall of Gods helemaal geïnspireerd op goden. De mysterieuze muziek en geluidseffecten nemen je mee naar een andere tijd waar je moet proberen de draak te verslaan met behulp van bekende Noorse goden zoals Freya, Loki en Ordin. Dit slot heeft al een aantal spelers miljonair gemaakt.

South Park

South Park is een videoslot opgebouwd uit vijf afzonderlijke rollen, met drie rijen en 25 vaste wedlijnen. Er zijn tien verschillende inzetniveaus en diverse, eveneens instelbare muntwaarden. Het spel heeft meerdere speciale speleigenschappen: wilds, sticky wilds, free spins, vier bonusspellen en drie mini-spellen.

Mega Joker

De Mega Joker gokkast heeft wat ze noemen een ‘oplopende jackpot’, die al gauw duizenden euro’s bedraagt. In potentie kun je er dus ook mega prijzen mee winnen. De videoslot is voorzien van extra bovenspel. Deze wordt geactiveerd zodra er is gewonnen in de gewone modus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.