(Novum) - Sylvie Meis heeft Sabia Boulahrouz gevraagd om te flirten met haar man Rafael van der Vaart. De presentatrice zou dan een goede reden hebben om met hem te breken en zelf geen gezichtsverlies lijden. Dat heeft Sabia volgens verschillende Duitse media gezegd in het tweede deel van haar interview met boulevardkrant Bild.

"Kun je Rafael niet een beetje versieren? Dan laten we het vastleggen door een fotograaf", zou Sylvie volgens Sabia hebben voorgesteld. "Maar ik kon haar niet helpen met haar plan. Ik was namelijk ook bevriend met Rafael", legt ze uit. Sabia, de voormalige beste vriendin van de presentatrice, is inmiddels wel samen met de voetballer.

Begin dit jaar werd bekend dat het huwelijk van Rafael en Sylvie, die in 2005 trouwden, op de klippen was gelopen. De presentatrice zou de voetballer aan de lopende band hebben bedrogen. Dat zei Sabia eerder deze week in het eerste deel van het interview. "Ik heb haar vaak een alibi verschaft, ik heb alles meegemaakt."

Sylvie heeft laten weten voor ongeloof te zijn over Sabia's verhaal. Ze is 'sprakeloos over zo veel immoraliteit'. De presentatrice werd donderdag bovendien gezien in een shirt waarop groot het woord 'bitch' stond.