(Novum) - Chris Brown wordt mogelijk niet vervolgd om vluchten na een aanrijding. De 24-jarige zanger botste in mei met zijn auto op zijn voorganger en zou zonder de juiste informatie te hebben afgegeven weer zijn vertrokken. Het slachtoffer heeft echter besloten om geen proces aan te spannen.

De advocaat van slachtoffer Olga Gure-Kovalenko laat aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ weten dat ze geen geld hoeft van de r&b-zanger. Ze heeft geen lichamelijke verwondingen overgehouden aan het incident en haar auto is vrijwel niet beschadigd.

De aanklager moet er ook nog mee instemmen om geen zaak te beginnen. Brown kan nog wel worden vervolgd voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Chris' advocaat zou bezig zijn te bewijzen dat hij wel in het bezit was van een geldig rijbewijs.

Elke wetsovertreding kan Brown behoorlijk wat problemen bezorgen aangezien hij nog te maken heeft met een proeftijd. De zanger werd vier jaar geleden veroordeeld omdat hij zijn ex Rihanna in elkaar had geslagen.