Hell yeah! Hoe kun je dit heerlijke, extra lange Koninginnedagweekend beter beginnen dan met een kakelverse Nachtwacht? Door de Koninginnedagloterij te winnen wellicht, maar de trekking daarvan is pas maandag... Tot die tijd moet je het dus doen met nieuws over Leisure Suit Larry, PES 2013, Portal 2, Hitman: Absolution, Risen 2, de Wii U en het gerucht dat GTA V hééééél misschien toch nog dit jaar uitkomt! 

Wii U-tablet niet wireless?
Normaal gesproken begint de Wacht met een gerucht, maar vannacht eindigen we er (bijna) mee. Voor Nintendo-fans kan de volgende tekst wellicht als schokkend worden ervaren, dus lezen is op eigen risico! Wat is er aan de hand? Uit een gelekte video van Ubisoft zou blijken dat de door velen als het achtste wereldwonder beschouwde Wii U-tabletcontroller niet wireless zou zijn. Althans, niet in alle gevallen!

Dat zou in tegenspraak zijn met eerdere mededelingen van Nintendo, die claimden dat de tablet te allen tijde draadloos zou werken. Roddels in de wandelgangen weten al te melden dat Nintendo moeite heeft met het streamen van HD-content op het LCD-scherm van de tablet. Eén bron gaat zelfs zover als te zeggen dat "So far, the wireless functions simply do not work at all"! Wordt absoluut vervolgd...

Bron: Power Unlimited