Houd je vast, want er komt een niet te missen actie aan voor onze trouwe lezers! Jawel, er is eindelijk gehoor gegeven aan jullie schreeuw om een vette actie voor abonnees en dit in een vorm waar wijzelf haast van achterover slaan. Wat deze actie precies inhoudt vertellen we je volgende week. Tot die tijd tellen we af met mogelijke games voor de actie!

Dit is het geval. Op dit moment hebben wij de aantrekkelijkste abonnementactie die je jezelf kan bedenken in de vorm van een jaar PU + Uncharted 3 of Modern Warfare 3. Hier hopen wij natuurlijk menig gameliefhebber blij mee te maken, maar hoe zit het nou met onze trouwe lezers? Deze vraag stelden wij onszelf de afgelopen tijd en daar hebben wij naar eigen zeggen een prachtig aanbod voor verzonnen.

Wij hebben het voor elkaar gekregen om een dikke actie te doen voor niet één, maar ALLE abonnees! Wat die actie is maken we volgende week pas bekend. We zijn echter geen Sinterklaas, dus verwacht geen gratis game. Daarnaast verklappen we ook nog niet met welke game(s) we de actie doen. Wat we wel doen is elke werkdag een game wegstrepen waarmee we de actie niet doen totdat er een of meerdere games overblijven. De actie is dus met de game(s) die volgende week overblijft!

De actie geldt zoals gezegd alleen voor abonnees. Dus mocht je nog twijfelen om abonnee te worden, zie hier de ultieme kans. Voor de aller snelste onder jullie ligt er zelfs de kans om dus twee games voor een poep en een scheet te ontvangen. Wanneer je nu nog lid wordt van de PU en je krijgt onder andere de betaling rond voor deze actie afloopt, dan mag je mogelijk ook nog meedoen aan deze actie. Dan krijg je dus een game bij je nieuw abonnement EN pak je die actie met een of meerdere van de onderstaande games ook nog even mee.

We gaan vandaag dus 'aftellen'. De doorgestreepte games vallen dus af en volgende week hoor je dan wat de actie precies is en weet je ook welke game(s) over is.

 

Bron: Power Unlimited