Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 12 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Jett Rebel weer aan de drank en drugs?

Muzikant Jett Rebel zat maandagavond aan tafel bij de Wereld Draait Door en maakte daar een wel heel verwarde indruk. De muzikant zou twee jaar geleden gestopt zijn met drank en drugs, maar dit werd na gisteravond door veel kijkers in twijfel gebracht.

Zonnebril op

De 28-jarige Jelte Tuinstra, zoals Jett Rebel in het echt heet, was samen met collega-muzikanten Davina Michelle, André Hazes en Wende Sneijders uitgenodigd om te komen praten over de uitreiking van de Grammy’s afgelopen zondagnacht.

Naast het feit dat hij ongeïnteresseerd en afwezig oogde, leek hij ook compleet van de wereld. Tot overmaat van ramp hield hij tot ergernis van veel kijkers ook zijn zonnebril op. Al snel werd er op social media gespeculeerd over de toestand van de zanger.

Trending topic

Zo schreef een twitteraar: „Is er dan niemand die het op kan brengen op die Jett Rebel, die onder invloed aan tafel op een publieke zender verschijnt, kan verwijderen?” De manager van de muzikant ontkent in alle toonaarden dat de zanger weer zou gebruiken. Aan de Telegraaf laat hij weten dat de zanger al tweeëneenhalf jaar geen druppel alcohol heeft gedronken. „Het antwoord is honderd procent nee. Negatief. Hij gebruikt helemaal niets.”

Waar of niet, op Twitter was het onderwerp Jett Rebel binnen de kortste keren een trending topic.

https://twitter.com/terwijdetopics/status/1095203747926589440

https://twitter.com/wilfriedgenant/status/1095228915273093120

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.