Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 13 sep 2015
Leestijd: 2 minuten

Club Capital: BBB Healthclub

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer:Lotte Jansen.

Met al die te gekke restaurantspots, die in Amsterdam als paddenstoelen uit de grond schieten, is het een uitdaging om nog een beetje in shape te blijven. Hardlopen, fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het al geprobeerd. Het ene is te saai, het andere duurt te lang, dan weer gebrek aan motivatie. ik denk een wel bekend probleem.

Sinds een aantal maanden heb ik BBB Healthclub ontdekt. Geloof me, hier is iedere vrouw naar opzoek. Het is iets wat serieus motiveert. In 30 min ben je klaar, het is absoluut niet saai. Hier krijg je dagelijks persoonlijke begeleiding. Op iedere groep van maximaal 7 vrouwen, zijn 2 coaches aanwezig. Ze coachen je bij het sporten en begeleiden je bij het aanleren van een gezond voedingspatroon. Je sport op afspraak, wat direct een stok achter de deur is. Ze wegen en meten en houden je resultaten bij, zowel als het gaat om kilo’s en centimeters als om je eetgedrag. En als je langer dan een paar weken niet bent geweest, weten ze je te vinden, om je te motiveren, om weer te komen sporten. Echt iets wat ik nodig had!

Je kunt bij BBB kiezen of je bijv. 30 min wilt bewegen in de warmte (max.50 graden), dit is goed voor de bloedsomloop, zorgt voor flexibiliteit, reinigt, stimuleert de vetverbranding en is zacht voor de spieren. Ze hebben ook verschillende bewegingsprogramma’s op maat, zodat je doelgericht werkt aan het shapen van je figuur. Ook hebben ze speciale programma’s ontwikkeld voor vrouwen die zwanger zijn of net bevallen. Mocht je meer willen dan een warmtecabine, dan kun je ook voor één van de groepslessen gaan, zoals bv. pilates, bootcamp, yoga, shape lessen en hardlooptrainingen.

BBB gelooft in een coachende werkwijze, dat is wat dit voor mij echt tot een succes heeft gemaakt. Samen met de BBB-coach zijn mijn voedingsgewoontes in kaart gebracht en in samenspraak vervangen door nieuwe en gezondere voeding. Dit, samen met het begeleidend sporten, zorgde ervoor dat ik snel zichtbaar resultaat heb behaald.

BBB Healthclub bevindt zich in Amsterdam (Jordaan&Amstel), Utrecht, Den Haag en Tilburg. Binnenkort opent BBB ook een vestiging in Haarlem, waarna ook andere grotere steden zullen volgen.

Kijk voor meer info op https://www.bbbhealthclub.nl/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.