Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 7 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Inbreker Albert Heijn wordt verrast met witte rook

De Albert Heijn aan het Cassandraplein in Eindhoven had de laatste tijd herhaaldelijk te maken met inbraken in de winkel. Dus besloten de medewerkers andere methodes in te zetten om de inbrekers terug te dringen. En dat dit werkt, dat is wel te zien op de beveiligingsbeelden.

Koevoet

Op de beelden van de bewakingscamera van de supermarkt is te zien hoe een inbreker zich binnendringt in de Albert Heijn. Hij loopt naar de counter om daar het sigarettengedeelte open te breken. Met een koevoet breekt hij de lade open en alles lijkt naar zijn wens te gaan. Totdat hij plotseling wordt verrast door de beveiliging van de winkel.

Ook s'nachts staan wij uiteraard voor u klaar. En voor wie die het waagt hebben wij nu ook extra special-effects. Ons advies is dan ook kom of onder openingstijd of bestel online. Wie het toch een keer wil proberen vergeet niet waar je het gat in het raam hebt gemaakt de weg terug is op de tast.Uit de vele reacties merken wij dat er veel behoefte is aan dit soort actieve inbraakbeveiliging voor meer informatie kunt u terecht op: www.bandit.nl

Posted by AH Cassandraplein on Sunday, December 6, 2015

Witte rook

De inbreker wordt namelijk verrast door een enorme hoeveelheid witte rook. Hij lijkt zichzelf ook een hoedje te schrikken, want de dief weet niet hoe snel hij zich uit de voeten moet maken. Door de rook weet hij alleen niet goed waar hij de uitgang kan vinden.

Het filmpje wordt op Facebook goed bekeken. Sinds het filmpje op de p[agina van de Albert Heijn is gedeeld, is het al 106.000 keer bekeken en ruim 300 keer gedeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.