Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 21 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Stel vindt dode muis in AH-brood

Stel: je staat ’s ochtends je bammetjes te smeren en ontdekt dan een dode muis in het brood, in plakjes gesneden en wel. Het overkwam Bert en Marijke, die de nare ontdekking deze week deden toen ze een paar sneetjes brood uit de vriezer pakten.

Het stel haalt een keer per week drie broden bij de Albert Heijn en legt deze vervolgens in de vriezer. De rest van de week halen ze sneetjes brood uit de vriezer om bammetjes te smeren voor de lunch. Bert en Marijke zijn erg geschrokken van het dode dier in hun brood. “Ik vind het verschrikkelijk, vreselijk. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor”, aldus Marijke in Hart van Nederland.

Goedmaakactie

Supermarktketen Albert Heijn is geschrokken van de vervelende ontdekking en doet er alles aan om het goed te maken met Bert en Marijke. Dit wil echter nog niet helemaal lukken. “We vinden het erg wat er gebeurd is en hebben de klant persoonlijk bezocht. Zowel voor excuses, om het product mee te nemen voor onderzoek en de schrik bij de klant te verzachten”, laat Albert Heijn weten. “In dit geval is dat helaas niet gelukt. Hij mocht op onze kosten een dagje met zijn (klein)kinderen naar de Efteling, maar dit wilde hij niet. Ook was hij niet bereid het brood mee te geven voor nader onderzoek.”

Lees ook: Vrouw vindt dode, rottende muis in zak popcorn

Verder laat de AH weten dat ze veel controles houden om dit soort incidenten te voorkomen, maar dat het heel soms kan gebeuren dat er iets in het brood terechtkomt wat er niet thuishoort.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.