Slachtoffers Twijzel zaten óp dug-out

22 juli 2014 om 10:58 door © 2014 ANP
Slachtoffers Twijzel zaten óp dug-out

LEEUWARDEN (ANP) - Tijdens het ongeluk met een dug-out in het Friese Twijzel op 21 mei zaten geen kinderen ín de dug-out, maar óp het bouwwerkje. Dat maakte het Openbaar Ministerie dinsdag bekend op basis van onderzoek van het OM.

De dug-out stortte door nog onbekende oorzaak in. Door het ongeluk kwam een 10-jarig meisje om het leven. Vier andere slachtoffers werden naar het ziekenhuis vervoerd. De gemeente Achtkarspelen liet na het ongeluk alle dug-outs in de gemeente controleren.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!